Arra Tour - Agentie de turism Constanta
Weekend 3 nopti Granada, Spania-155 euro/pers
03.02.2018
06.02.2018
Adăugată în: 15/09/17
155 €
de persoană
Servicii incluse
Cazare 3 nopţi
Bilet avion
Zbor direct
Taxă aeroport
Bagaj mână 55x40x20cm (max. 10kg)
Nu sunt incluse
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Alte informatii:

Hotel
Plecare din: Bucuresti

Orar de zbor:

14:55-18:15/18:55-23:50

Ana María 3* – 155 euro/pers

Hotelul Ana Maria, având o locaţie avantajoasă, în apropiere de toate drumurile principale şi în centrul acestui oraş fermecător, oferă camere simple şi primitoare – punctul ideal de pornire pentru explorarea Granadei.

La o plimbare de câteva minute de hotel se găsesc elegantele magazine de tip boutique şi restaurantele de tip tapas pentru care este faimoasă Granada. În această parte a Spaniei se pot observa influenţele arabe, cu frumoasa arhitectură şi încântătoarele ceainării specifice. Vă puteţi bucura de o sesiune de spa într-una din băile publice marocane, situate în oraş.

Seara, diversele baruri şi restaurante creează o atmosfera vibrantă, specifică acestui oraş studenţesc.

Hotelul Ana María, situat în apropierea centrului de congrese, vă garantează sosirea în câteva minute la întâlnirea de afaceri.

Don Juan 3*  – 165 euro/pers

Hotelul este situat în centrul Granadei, la numai 5 minute de mers pe jos de catedrală şi partea veche a oraşului. La acest hotel se poate ajunge cu uşurinţă de pe şoseaua de centură de la periferia Granadei, de unde puteţi merge confortabil până în alte puncte ale oraşului şi provinciei.

Camerele sunt mari şi orientate spre exterior, toate fiind dotate cu baie privată. Alte facilităţi includ un restaurant, cafenea şi locuri de parcare în apropiere. Hotelul are o atmosferă potrivită pentru familii şi promite servicii eficiente şi pline de căldură pentru oaspeţi.

 

 

Te încântă această ofertă?

Completează formularul de mai jos și rezervă-ți vacanța mult dorită cât mai este disponibilă.


Dacă ai un voucher promoțional Arra Tour te rugăm să îl introduci mai jos
Pentru detalii suplimentare cu privire la politica de confidențialitate Arra Tour Agency va rugam sa accesați acest link

Informații utile de călătorie

Taxele de oras, cuprinse intre 0,5 – 7 € /persoana/noapte, nu sunt incluse in pretul ofertei. Ele se percep si platesc direct la receptia hotelului.

In momentul rezervarii, biletele de avion se cumpara. Renuntarea la pachetul rezervat duce la pierderea avansului platit.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiilor de turism. Agentia de turism Arra Tour nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri aparute. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului Parlamentului European nr. 261/04.